Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Eylül 2014 - 15:08 Yorum: 0

Hayrabolu SYDV'den bin 400 aileye kömür yardımı

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu  Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), bin 400 aileye kömür yardımında bulundu.Hayrabolu Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Tamer Orhan, AA...

Hayrabolu SYDV'den bin 400 aileye kömür yardımı

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu  Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), bin 400 aileye kömür yardımında bulundu.

Hayrabolu Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Tamer Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kömür dağıtım çalışmalarının belirli periyotlar halinde düzenli şekilde yapıldığını belirtti.

Yoksul ve mağdur vatandaşların önümüzdeki kışı sıcak ve sağlıklı bir ortamda geçirmesini sağlamak için başlatılan çalışmalar kapsamında her aileye birer ton olmak üzere bin 400 ton kömür dağıtıldığını ifade eden Orhan, "Adil ve şeffaf bir şekilde alfabetik sıraya göre kömür dağıtımı devam ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber