Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

Hayrabolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.

Hayrabolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.

Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından, Hayrabolu Hükümet Konağı bahçesindeki tören, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Kaymakam Tamer Orhan, Garnizon Komutanı Vekili Metin Çelebi ve Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, protokol üyeleri, öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Topçu Teğmen Serdar Köken yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Törene, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutan Vekili Metin Çelebi, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Savcısı Cihat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, İlçe Müftüsü Veysel Işıldar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Kaya, daire amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber