Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:48 Yorum: 0

Haytap’dan Doğal Yaşam Merkezine Malzeme Yardımı

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Eskişehir il temsilcisi Ayten Tutkun, Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezine malzeme yardımında bulundu.

Haytap’dan Doğal Yaşam Merkezine Malzeme Yardımı

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Eskişehir il temsilcisi Ayten Tutkun, Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezine malzeme yardımında bulundu.

Doğal Yaşam Merkezinde malzeme yardımında bulunan Tutkun, "Hayvan hakları ve koza yönetim A.Ş.'nin 5 yıldır sürdüğü bir proje var, sokak hayvanlarını resimleyen kişilerin fotoğraflarından seçim yapılıp takvim hazırlanıyor. Bu takvimler satışa sunuluyor takvim gelirleri ile hayvanlar ve hayvanlar konusunda çok iyi çalışmalar yapan Tepebaşı Belediyesi gibi belediyelere de destek olunuyor. Bu sene de 5'incisi düzenleniyor. Takvim gelirlerinden elde edilen gelir ile belediyemize 6 adet tekerlekli büyük boy taşıma ve tedavi kutusu ve 2 adet şarjlı tıraş makinesini kendilerine teslim ediyoruz. İnşallah veteriner hekimlerimiz ve hayvanlarımız bunları iyi kullanırlar, sağlıklarına sağlık katarlar " dedi.

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek ise, "Zaman zaman Eskişehirliler ve okul öğrencileri harçlıklarından keserek mama ve ilaç yardımı yapıyorlar. Bugünde Hayvan Hakları Federasyonu bize malzeme yardımı yaptılar. Bu yardımlar hem bizleri hem çalışanları motive etmekte çalışma azmimiz daha da kuvvetlenmekte ben kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tepebaşı Belediyesi meclis kararı ve Başkan Ahmet Ataç'ın oluruyla sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavisi için bir banka hesap numarası açıldığını da belirten Selek, yardım yapacak hayvan severlerin Vakıfbank: 00158007303452859 hesap nosuna yardımda bulunabileceklerini de ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber