Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Hayvan otlatmaya gitti, dönmedi

Hatay'da, hayvan otlatmaya Amanos Dağı'na giden çocuktan 3 gündür haber alınamıyor

Hayvan otlatmaya gitti, dönmedi

HATAY (AA) - Payas ilçesinde hayvan otlatmaya giden 13 yaşındaki Yasin Erdem'den 3 gündür haber alınamıyor. 

İlçeye bağlı Karbeyaz Mahallesi Karafakılı semtinde oturan Erdem, 3 gün önce inekleri otlatmak için gittiği Amanos Dağı'ndan dönmedi. Erdem'den ailesi durumu jandarmaya bildirdi.

Dörtyol Jandarma Özel Harekat Timleri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri Yasin'in genelde hayvanları otlattığı Amanos Dağı'nda arama çalışması başlattı.

Erdem'in babası Mustafa Erdem, yaptığı açıklamada, oğlunun heme hemen her gün hayvanları alarak Amanos Dağları eteklerinde otlatmaya gittiğini belirtti. Oğlundan üç gündür haber alınamadığını ve hayatından endişe ettiğini ifade eden Erdem, oğlunun gittiği bölgeyi avucunun içi gibi bildiğini söyledi.

Baba Erdem, oğlunun sağ salim bulunması için dua ettiklerini dile getirdi

Jandarma ve AFAD ekipleri Erdem'in  bulunması için özellikle Amanos Dağı'nın dere yataklarında geniş çaplı arama yaptığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber