Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 24 Mayıs 2017 - 09:45 Yorum: 0

Hazine arazisi tıbbi ve süs bitkisi yetiştiricileri için kiralanabilecek

Tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkileri yetiştiricilerinin ekim yapma amacıyla Hazine taşınmazlarını kiralayabilmesinin önünü açan yönetmelik Resmi...

Hazine arazisi tıbbi ve süs bitkisi yetiştiricileri için kiralanabilecek

Tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkileri yetiştiricilerinin ekim yapma amacıyla Hazine taşınmazlarını kiralayabilmesinin önünü açan yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Maliye Bakanlığının Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, Hazine taşınmazları tıbbi ve aromatik bitkiler ve süs bitkilerini yetiştirmek üzere kiralanabilecek. Hazine taşınmazları gerçek veya tüzel kişilere, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca belirlenecek tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkilerini yetiştirmek üzere kiraya verilebilecek. Bu amaçla yapılan kiralamalarda yıllık kira bedeli, taşınmazın rayiç bedelinin binde biri oranında uygulanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber