Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Temmuz 2017 - 23:28 Yorum: 0

Hazırlık maçı

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, bu akşam oynadığı hazırlık maçında Las Palmas'a 4-1 mağlup oldu.

Hazırlık maçı

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, bu akşam oynadığı hazırlık maçında Las Palmas'a 4-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, Marbella Stadyumu'nda La Liga ekiplerinden Las Palmas ile özel maçta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, 43. dakikada Tosic'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda etkisiz bir görüntü çizdi. Las Palmas, 53. dakikada Viera, 67. dakikada Exposito, 75. dakikada Momo ve 84. dakikada Benito'dan golleriyle skoru 4-1'e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Son hazırlık maçı Real Betis'le

İspanya kampında çalışmalarına Marbella şehrinde devam etmekte olan siyah-beyazlılar ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile 2-2 berabere kaldı. Kara Kartal, ikinci hazırlık karşılaşmasında Las Palmas'a 4-1 mağlup oldu. Beşiktaş, son hazırlık maçını Pazar günü TSİ 21.00'de Mirador Stadı'nda Real Betis ile oynayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber