Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ekim 2017 - 15:28 Yorum: 0

Hazro’da okul sporlar faaliyetleri için toplantı yapıldı

Diyarbakır'ı Hazro İlçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyetleri ve okul sporları bilgi yönetim sistemi...

Hazro’da okul sporlar faaliyetleri için toplantı yapıldı

Diyarbakır'ı Hazro İlçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyetleri ve okul sporları bilgi yönetim sistemi ile ilgili olarak bir toplantı yapıldı.

Toplantıya, Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Esen, Hazro Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akın Erim ve beden eğitim öğretmenleri katıldı. Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılında sportif faaliyetlere ve okul sporlarına tam destek vereceklerini ifade etti. Kaymakam Diktaş'ın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akın Erim söz aldı. Erim, "Bizim amacımız sizlere hizmet etmek size destek olmaktır, burada kurumlar arası ilişkinin de ön planda olması gerekiyor. Okul sporları faaliyetleri ülkemizde çok kapsamlı bir olgu. Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve sonrasında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafına devredilen bir çalışma. Bu faaliyetleri sürdürmek için çok ciddi ortak çalışmaya ihtiyaç var. Bu ortak çalışmanın mimarları ise beden eğitimi öğretmenleridir" dedi.

Konuşmaların ardından Erim, yenilenen okul sporları faaliyetleriyle ilgili olarak, bilgi yönetim sisteminin tanıtımı yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber