Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Nisan 2018 - 16:48 Yorum: 0

HDP Grup Toplantısı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Mahallelerde seçim güvenliği meclisleri oluşturalım. Bu meclisler sandıklara sahip...

HDP Grup Toplantısı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Mahallelerde seçim güvenliği meclisleri oluşturalım. Bu meclisler sandıklara sahip çıksın" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Temelli, HDP Grup Toplantısı'nda konuştu. Temelli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu döviz lobisinden, baskısından kurtulacağız. Altına geçeceğiz" sözlerini hatırlatarak, "Bu altını düğünlerde oğluna takılan çeyrek altın sanıyor. O senin dediğin altınlar da dövizle alınıyor. TL ile mi alacaksın? İngiltere'de senin paranla sakız alamazsın" dedi.

Seçim güvenliği konusunda ise Temelli, "Mahallelerde seçim güvenliği meclisleri oluşturalım. Bu meclisler, sandıklara sahip çıksın. Gece gündüz çalışacağız. 7 Haziran'da yarım bıraktığımız işi 24 Haziran'da tamamlayacağız. Kendi adayımızla gireceğiz. Emek, demokrasi güçlerinin sesi olacağız. Emek, demokrasi güçlerinin ortaklaştığı Türkiye'nin adayıyla gireceğiz. Türkiye partisi olduğumuz için Türkiye adayıyla gireceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber