Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Aralık 2016 - 19:33 Yorum: 0

HDP Pervari İlçe Eş Başkanı Gündoğdu tutuklandı

Siirt'te düzenlenen operasyonla gözaltına alınan HDP Pervari İlçe Eş Başkanı Abdullah Gündoğdu ve Eruh ilçesinde 2 köy muhtarının da aralarında bulunduğu...

HDP Pervari İlçe Eş Başkanı Gündoğdu tutuklandı

Siirt'te düzenlenen operasyonla gözaltına alınan HDP Pervari İlçe Eş Başkanı Abdullah Gündoğdu ve Eruh ilçesinde 2 köy muhtarının da aralarında bulunduğu 8 kişi, "terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla tutuklandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütüne yönelik Pervari, Eruh ve Şirvan ilçelerinde 9 Kasım 2016 tarihinden itibaren farklı tarihlerde eş zamanlı olarak operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, yapılan operasyonlar sonucu gözaltına alınan 9 şüpheli şahıstan aralarında HDP Pervari İlçe Başkanı ve Eruh ilçesinden 2 köy muhtarının da bulunduğu 8 şüphelinin tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edindiğini bildirildi. Bir şüpheli şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber