Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Aralık 2014 - 13:38 Yorum: 0

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayhan:

"Önümüze bir takım engeller çıkarılarak HDP'nin alternatif olma iradesi kırılmaya çalışılmaktadır"

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayhan:

ADANA (AA) - HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, "Önümüze bir takım engeller çıkarılarak HDP'nin alternatif olma iradesi kırılmaya çalışılmaktadır" dedi.

Ayhan, Seyhan Kültür Merkezi'ndeki HDP Adana İl Kongresinde, terör örgütü IŞİD'in Kobani'de (Ayn el Arap) halka yönelik yoğun saldırı gerçekleştirdiğini belirterek, bunun Kobanili vatandaşların şahsında tüm insanlığa karşı yapıldığını söyledi.

Kobani'nin tüm insanlığın yüreğinin attığı bir coğrafya haline geldiğini savunan Ayhan, mücadelenin süreceğini ifade etti.

Seçim sürecine girildiğini aktaran Ayhan, şöyle devam etti:

"Önümüze bir takım engeller çıkarılarak HDP'nin alternatif olma iradesi kırılmaya çalışılmaktadır. Bizlere baraj ve psikolojik savaş yöntemleri ile saldırılar gerçekleşmektedir. Halen bu saldırılar yoğunlaştırılarak devam etmektedir. Bu yüzde 10'luk barajı parçalayabilecek kudrete ve güce sonuna kadar sahibiz. Hiçbir güç bizleri mücadelemizden geri koyamayacaktır. Baraj asla ve asla önümüzde engel değildir. Yeter ki inanılım yeter ki bu kararlılıkta mücadele edelim."

Ayhan, partililere örgütlenme çağrısını yaparak, başarılı olacaklarına inandığını bildirdi.

AK Parti ile cemaat arasında kavga yaşandığını öne süren Ayhan, "Şuanda bu iki güç arasında yaşanan kavga kesinlikle demokrasi ve özgürlük kavgası değildir. Bu kavga iktidar kavgasıdır, bu kavga kirli kavgadır. Bizler onları kavgalarıyla baş başa bırakıyoruz. Bizim kavgamız demokrasi, özgürlük, eşitlik kavgasıdır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber