Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 14:03 Yorum: 0

HDP'de İzmir İl Kongresi hazırlığı

İZMİR (AA) - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla 21 Aralık'ta Uluslararası Fuar Alanı'nda partinin il kongresi gerçekleştirilecek.HDP İzmir İl Kongre Hazırlık Komisyonu...

HDP'de İzmir İl Kongresi hazırlığı

İZMİR (AA) - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla 21 Aralık'ta Uluslararası Fuar Alanı'nda partinin il kongresi gerçekleştirilecek.

HDP İzmir İl Kongre Hazırlık Komisyonu Sorumlusu Pınar Türk, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında İzmir'in 19 ilçesinde kongreleri tamamladıklarını belirtti.

Komisyon üyesi Coşkun Üsterci de konuşmasında, 2015 genel seçiminin ülkenin kaderini belirleyeceğini kaydetti.

Seçim sonuçlarına bağlı olarak demokratikleşme, adalet barış ve toplumsal özgürlüğün gerçekleşebileceğini ifade eden Üsterci, "Yıllardır 12 Eylül rejimi ile hesaplaştığını iddia eden AKP, bu faşist rejimin en karakteristik yasalarından biri olan yüzde 10 seçim barajını kaldırmamakta ısrar ederek temsilde adaletin, demokratik siyasetin dolayısıyla da ülkenin demokratikleşmesinin önünü tıkamaktadır" diye konuştu. 

HDP'nin 2015 seçimlerine örgütlülüğünü güçlendirerek hazırlandığını söyleyen Üsterci, 21 Aralık'ta Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenecek kongreyle daha da güçleneceklerini sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber