Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Mayıs 2016 - 13:43 Yorum: 0

HDP’li Uğur, Serbest Bırakıldı

Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle üç ay tutuklu kalan Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl eski Eş Başkanı Cavit Uğur, serbest...

HDP’li Uğur, Serbest Bırakıldı

Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle üç ay tutuklu kalan Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl eski Eş Başkanı Cavit Uğur, serbest bırakıldı.

9 Mart tarihinde terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan HDP İzmir İl eski Eş Başkanı Cavit Uğur, 3 ayın ardından serbest kaldı. Öte yandan, Uğur ile birlikte tutuklananlar arasında yer alan HDP'li Elmas Çınar, Hacay Yılmaz, HDP Parti Meclisi (PM) Üyesi Dilek Aykan ve 10 kişi daha serbest bırakıldı. Mahkeme, partililerin tutuksuz yargılanmasına karar vererek adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

HDP İzmir İl eski Eş Başkanı Dilek Aykan, PM üyeliği için eş başkanlıktan istifa edip ardından Cavit Uğur ile birlikte tutuklanınca, HDP İzmir bir süre başkansız kalmış ve 24 Nisan'da HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla olağanüstü kongre yapmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber