Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Ekim 2016 - 14:28 Yorum: 0

"Hedef 100 bin teslimat"

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim'de hedef 2017'nin ilk aylarında 100 bin teslimat olarak belirlendi.

'Hedef 100 bin teslimat'

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim'de hedef 2017'nin ilk aylarında 100 bin teslimat olarak belirlendi.

Müşterilerine "Elbirliği Sistemi" ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim, bu zamana kadar toplam 95 bin müşterisini ev ve otomobil sahibi yaptı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Bu zamana kadar insanlarımızın ev ve otomobil sahibi olmalarına yardımcı olduk, onları hayallerine kavuşturduk. Onların bizlere olan güveniyle bugün 95 bin teslimata ulaştık. Hedefimiz 2017'nin ilk aylarında 100 bin teslimata ulaşmak" dedi.

Aylık bin 300 teslimat

Emin Üstün, yapılan teslimatlar hakkında ise şunları söyledi:

"Toplumun orta gelirli kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayarak, Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 95 bin teslimat yaptık. Eminevim Türkiye'de bugüne kadar yapılmamış ve yapılması zor bir işe imzasını attı. Kurulduğu günden bu tarafa toplam 95 bin teslimat ile vatandaşın yüzünü güldürdük. Eminevim aylık bin 300 teslimatı ile orta ve dar gelirli ailelerin umudu oldu."

"İstanbul 2+1, Anadolu 3+1 tercih ediyor"

"Kendi sistemimizle vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık. İstanbul'un ardından; Ankara, Konya, Kocaeli, Bursa, İzmir, ve diğer illerimiz yer alırken, İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 2+1, diğer illerde ise genellikle 3+1 ve üzerindeki konutları tercih ediyorlar. Bu tercihlerdeki en büyük nedenlerin başında İstanbul ve Anadolu'daki fiyatlar. Anadolu'daki fiyatlar İstanbul" göre daha uygun olduğu için vatandaşlarımız buralarda daha büyük daire tiplerini tercih ediyor. İstanbul'da en çok tercih edilen bölgeler ise, Esenyurt, Esenler, Bağcılar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe'dir."

Türkiye'de istediğiniz yerde ev sahibi olma fırsatı

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketicinin, uygulanan "Elbirliği Sistemi" ile hayaline kavuştuğunu dile getiren Üstün, "Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye'nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaş oturacağı ev tipini ve metrekaresini kendisi belirleyerek, ev sahibi olabiliyor" dedi.

Emin Grup hakkında:

Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye'de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanların otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başardı. Şirket, kurduğu sistem ile 90 binden fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağladı. Şirket, otomotiv ile başladığı sektörde; Eminevim, Emin Enerji, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin İnşaat olarak büyümeye devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber