Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Temmuz 2018 - 10:38 Yorum: 0

"Hedefimiz, sporla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak"

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, Başkan Yardımcısı, Futbol İl Temsilcisi Kerim Şentürk ile birlikte, Kaymakam Hasan Çiçek'e...

'Hedefimiz, sporla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak'

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, Başkan Yardımcısı, Futbol İl Temsilcisi Kerim Şentürk ile birlikte, Kaymakam Hasan Çiçek'e spora ve sporcuya verdiği destek sebebiyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Kaymakam Hasan Çiçek ve Başkan Murat Cengiz, Emet ilçesinin spor faaliyetlerindeki ihtiyaçları ve sorunları hakkında, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette Kaymakam Çiçek'e amatör spor kulüpleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

En büyük amaçlarının yarınlarımız olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi olduğunu belirten Kaymakam Çiçek, "Hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onları yetenekleri doğrultusunda yönlendirerek geleceğe hazırlamaktır. Bunu sosyal aktiviteler, sanat dalları ve sportif etkinliklerle gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda sizlerin de yapmış olduğu katkılar büyük önem taşımaktadır. Ziyaretiniz ve spora olan katkılarınız için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber