Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 15:33 Yorum: 0

Hedefimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Cirit ligi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hedefimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Cirit ligi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ata sporlarımızdan olan ciridin hak ettiği yerlere gelmesi konusunda çok çalıştıklarını ifade eden Ceylan, "Cirit sporunun bu kadar ivme kazanmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gençlik Spor Bakanımız ve diğer devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyorum. İlki bu yıl başlayacak olan cirit ligi sayesinde bu spora ömrünü adamış sporcularımız ve kulüplerimiz çok daha güçlenecektir." dedi.

Ceylan ayrıca, bütün maçların Türkiye Jokey Kulübü (TJK) televizyonundan canlı yayınlanacağı müjdesini verdi.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 2016-2016 cirit ligi nihayet başlıyor. İlk olarak bu yıl başlayacak olan cirit ligine 7 Erzurum takımı, 6 Uşak takımı, 1 Denizli takımı, 1 Manisa takımı ve 1 Sivas takımı katılacak. A Grubu maçları 23-24-25 Eylül'de, B Grubu maçları 30 Eylül-1/2 Ekim'de, C Grubu maçları 7-8-9 Ekim'de, D Grubu maçları ise 14-15-16 Ekim 2016'da oynanacak. 29 Ekim'de ise Final müsabakası Ankara Hipodromun'da oynanacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birincilik kupası takdim edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber