Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 22 Ocak 2015 - 13:41 Yorum: 0

Hekimhan Ekspres Gazetesi 9 Yaşında

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 9 yıldır yayımlanan Yeni Hekimhan Ekspres gazetesi 9. yılını kutladı.

Hekimhan Ekspres Gazetesi 9 Yaşında

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 9 yıldır yayımlanan Yeni Hekimhan Ekspres gazetesi 9. yılını kutladı.

Yeni Hekimhan Ekspres Gazetesi sahibi Yusuf Cahid Çavdar, yaptığı açıklamada, 22 Ocak 2007 tarihinde kurulan gazetenin kuruluş felsefesi olan, doğruluk ve objektiflikten asla sapmadığını söyledi.

9 yılda çok yol kat ettiklerini ifade eden Çavdar, şunları kaydetti:

"Gazetemiz yayına başladığı ilk günden itibaren ilkeli ve dürüst yayın anlayışıyla, önce halkı düşünerek bugünlere kadar geldi. Bundan sonra da ilkeli ve dürüst yayın anlayışına devam edecek olan Yeni Hekimhan Ekspres Gazetesi, halkın menfaatleri ve halkın çıkarları doğrultusundaki yayın anlayışından ödün vermeyeceğini her zaman taahhüt eder."

Yayın hayatına başladıkları günden itibaren, renkli, rekabetçi ve tarafsız yayınlarıyla dikkatleri üzerlerine topladıklarını anlatan Çavdar, "İlçemizde gündemi belirleyen haberlerimizle sorumluğumuzu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Siyasi gündemi elinde tutan, ilçede yaşanan tüm olayları okuyucusuna en hızlı ve tarafsız şekilde iletmeyi hedeflemiş, gece gündüz çalışan deneyimli ve tecrübeli kadromuzla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da halkın ve hakkın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberlerinde kimseyi rencide etmeden hukuk kuralları çerçevesinde gazete sütunlarına taşıdıklarını kaydeden Çavdar, "Halkın taktirini ve güvenini 9 yılda kazanan gazetemiz, yayın ahlakına uymaya ve tarafsız yayınına devam edecek" diye konuştu.

Yusuf Cahid Çavdar, gazetenin 9. yılını gazete çalışanları ile birlikte kutladıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber