Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 06 Aralık 2013 - 23:56 Yorum: 0

Hekimhan, Güzel Günlerine Kavuşacak

Av.Taner Özhan, Namık Deveci ve Mehmet Kaplan Mhp Hekimhan İlçe binasında düzenlenen törenle Hekimhan Belediye Başkan aday adaylığı başvurularını yaptılar.

Hekimhan, Güzel Günlerine Kavuşacak

MALATYA GÜNCEL -  Av.Taner Özhan, Namık Deveci ve Mehmet Kaplan MHP Hekimhan İlçe binasında düzenlenen törenle Hekimhan Belediye Başkan aday adaylığı başvurularını yaptılar.

MHP Hekimhan İlçe Teşkilatında yapılan basın açıklaması ve başvuru törenine MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Kandemir, Ülkü ocaklarına mensup gençler ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

Hekimhan, Güzel Günlerine Kavuşacak

Partililerin coşkulu alkışları eşliğinde aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe başkanı Ramazan Öztürk’e teslim eden Avukat Taner Özhan katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Ülkemizin şu günlerde içinde bulunduğu olumsuz ve kaygı verici bir süreçte, milletimizin ihtiyacı olan onurlu duruşu temsil edebilmek Hekimhan’ımızı yeniden güzel günlerine kavuşabilmesi için üzerime düşen şerefli görevi üstlenmek amacıyla bu gün burada kutlu bir yolculuğa çıktığımı ilan etmek amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Türk milletinin şerefini korumaya ant içmiş dava arkadaşlarımın ve siz değerli hemşerilerimin destekleri ile yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimlerinde, üyesi olmaktan büyük bir onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden Hekimhan Belediye Başkan Aday Adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Yıllardan beri içerisinde bulunmaktan büyük bir gurur duyduğum, şeref duyduğum bu camiadan aday adayı olmak benim için şereftir” dedi.

Özhan; “Hayatım boyunca edindiğim tecrübeleri, Hekimhan'da yaşamanın şahsıma kazandırdığı değerleri ve partimizin hiç bir şeye değişmeyeceğim ilkelerini güzel ilçemiz Hekimhan için seferber etmeye hazırım. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını içinizde yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum. Mesleğim gereği öncelikle adil ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını ilçemize kazandırmak için çalışacağımdan kuşkunuz olmasın. Hiç kimsenin ötelenmediği, kentimizin sahip olduğu tüm değerlerin Hekimhanlılara için seferber edildiği bir belediyecilik için var gücümüzle çalışacağım” dedi.

MHP’nin Hekimhan’da mutlaka iktidar olması gerekmektedir.

Namık Deveci ise yaptığı konuşmada“Hekimhan gelişmekte olan bir ilçe. Ancak bir takım eksiklikler mevcuttur. Bunları vatandaşlarımızda dile getiriyor, bire bir bizde bunların tespitini yapıyoruz. Hekimhan’ın modern bir şehre kavuşması için mutlaka MHP’nin Hekimhan’da mutlaka iktidar olması gerekmektedir. Bende Hekimhan Belediye Başkanlığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Hekimhan’ımıza ve partimize hayırlı olsun” diye konuştu

Hedefimiz MHP’nin iktidarıdır

Son olarak konuşma yapan Mehmet Kaplan şunları söyledi; “Öncelikle burada bana destek vermek adına hazır bulunan herkese tek tek teşekkür ederim.

‘Adaylık süreci bir yarıştır. Fakat yarışı kazanan kim olursa olsun, önemli olan MHP’nin kazanmasıdır. Aday gösterilmesem de aday olacak arkadaşa destek vermeye her zaman hazırım. MHP’de devletin her kademesini başarıyla yönetecek kadrolar mevcuttur. Hedefimiz MHP’nin iktidarıdır. Biz Türkiye’de MHP olmadan kurtuluş olmayacağı inancındayız.

Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatımı resmi olarak sizlerin huzurunda teşkilat başkanım Ramazan Öztürk’e vermek istiyorum. Hepimize ve milletimiz için hayırlara vesile olur inşallah” şeklinde konuştu.

Daha sonra aday adayları ilçe Kaymakamı Mesut Çoban’ı ziyaret etti. Son olarak Esnafları da gezen adaylar esnafların sıkıntılarını dinlediler.

Emine Çavdar

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber