Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Temmuz 2015 - 13:12 Yorum: 0

Hekimhan tuneli yolu 5 kilometre kısaltacak

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan ilçesinde birtakım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hekimhan tuneli yolu 5 kilometre kısaltacak

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan ilçesinde birtakım ziyaret  ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak hayırseverler tarafından Aksüt köyünde yaptırılan Caminin açılışını gerçekleştirilen Şahin burada yaptığı konuşmada camilerin çok yönlü bir işlev gördüğünü ,yaz tatillerinde açılan Kur'an kursları vasıtasıyla çocuklarımızın Allah'ın emir ve nehiylerini öğrendiklerini ifade etti.

Konuşmasına Tevbe suresiyle devam eden Milletvekili Mustafa Şahin ayette emrolunan “Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazı kılan, zekatı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar ederler. İşte hidayet üzere oldukları umulanlar bunlardır.” buyruğuyla Müslümanların cami,Kur'an kursu,mescit  gibi ibadet yerlerinin yapımında yarış içerisinde olduklarını ifade etti.

Camilerde ve Kur'an Kursularında  Allah'ın dininİ ve emirlerini öğrenen ve uygulayan nesillerin;  kin ve nefretten uzak,kardeşlik hukukunu koruyan,barıştan yana bir kültürle yetiştiğini ifade eden Şahin,Kur'an kurslarına giden kişi sayısının artması temennisinde bulundu ve caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.                       

Cami açılışına Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban,AK Parti Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan,Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şahin ve beraberindeki heyet bitme aşamasında olan Hekimhan Malatya yolunu 5 kilometre kısaltacak 680 metrelik  tünel inşaatında da incelemelerde bulundu.

Hekimhan'a bağlı Güzelyayla,DeliHasanyurdu ve Söğüt köylerini de ziyaret eden Şahin vatandaşların gündemle ilgili görüş ve düşüncelerini dinledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber