Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 12 Haziran 2015 - 11:09 Yorum: 0

Hekimhan'da yol çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde sürdürdüğü yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hekimhan'da yol çalışması

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde sürdürdüğü yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

10 kilometre uzunluğundaki Hacıkelular-Kurşunlu grup yolunu standartlara uygun hale getirmek için yoğun bir gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, uzun zamandır sürdürdüğü çalışmalarda sona yaklaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte çalışmaların yapıldığı yolda incelemeler yaparak, açıklamalarda bulundu.

Çakır: Grup yolumuz standartlara uygun hale gelecektir

Grup yolunun çok eski bir yol olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yolun 100 yıllık bir geçmişinin olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 10 kilometre uzunluğundaki yolda alt yapı çalışmalarını tamamladığını ifade eden Başkan Çakır, “Ekiplerimiz yolda ilk olarak alt yapı çalışmaları yaptılar. Viraj düzeltmeleri, şarampoller ve kısmi kaplama çalışmaları yapıldı.  Birinci kat sathi asfalt kaplama çalışması öncesi serme ve sıkıştırma işleri yapılıyor. Yolumuza 12 bin metreküp alt temel malzemesi serildi. Asfaltın serilmesiyle birlikte grup yolumuz standartlara uygun hale gelecektir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür

Hacıkelular-Kurşunlu mahalle sakinleri de sözkonusu grup yolunun Hekimhan’ın en eski yollarından biri olduğunu belirterek, “Tarihi çok eskiye dayanan yolumuz kış aylarındaki yoğun yağışlardan sonra kötü bir hale gelmişti. Büyükşehir Belediyemiz uzun süredir burada çalışıyordu. Yapılan çalışmalarla yolumuz güzel bir hale getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber