Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Mart 2021 - 13:58 Yorum: 0

Hekimoğlu Trabzon FK’da hedef 1 Lig

Hekimoğlu Trabzon FK Başkan Yardımcısı Köksal Büyükkazaz, Şanlıurfaspor'u yenerek Play-Off hedefine biraz daha yaklaştıklarını belirterek, lig sonuna...

Hekimoğlu Trabzon FK’da hedef 1 Lig

Hekimoğlu Trabzon FK Başkan Yardımcısı Köksal Büyükkazaz, Şanlıurfaspor'u yenerek Play-Off hedefine biraz daha yaklaştıklarını belirterek, lig sonuna kadar Play-Off potasında olup, sezon sonu da 1. Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

Misli.com TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu FK Kulüp Başkan Yardımcısı Köksal Büyükkazaz, Şanlıurfaspor'u yenerek Play-Off hedefine biraz daha yaklaştıklarını belirterek, "Lig sonuna kadar Play-Off potasında olup, sezon sonu da Play-Off'lardan 1.Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Perşembe günü deplasmanda oynayacakları Uşakspor maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Büyükkazaz, "Uşak'tan da 3 puanla dönmek istiyoruz. Buradan 3 puanla dönersek, Play-Off'taki yerimizi sağlamlaştıracağız. Yeni bir hocamız var. Takımın motivasyon durumu da iyi. Daha başarılı bir takım olacağız. Bizim hedefimiz 1. Lig. Bunu da sezon sonu Play-Off'tan çıkarak başarmak istiyoruz. Tüm planlarımızı ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber