Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 03 Temmuz 2022 - 10:21 Yorum: 0

Hem muhtar hem de şair

Bursa'da bir muhtar, muhtarlığa gelen vatandaşları şiir okuyarak karşılıyor.

Hem muhtar hem de şair

Bursa'da bir muhtar, muhtarlığa gelen vatandaşları şiir okuyarak karşılıyor.

Yıldırım ilçesinde yaşayan Ergün Kahraman, 8 yıl önce Şükraniye Mahallesi'ne muhtar seçildi. Mahallesindeki vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için diksiyon kursuna giden Kahraman, hocasının sesinin şiire çok yatkın olduğunu söylemesi üzerine şiir okumaya başladı. Şiir okumayı çok seven muhtar; kitap çıkarmaya hazırlanıyor.

Kahraman, muhtarlığa gelen herkese şiir okuyarak onlara kısa bir resital sunuyor. Muhtarın bu özelliğini bilenler de onun sesinden şiir dinlemek için ziyarete geliyor.

8 yıl önce muhtar seçildiğini ifade eden Ergün Kahraman, "Şükraniye Mahallesi'ne muhtar seçildikten sonra vatandaşlara daha iyi hitap edebilmek için belediyenin açtığı diksiyon kursuna katıldım. Buradaki öğretmen sesimin çok güzel olduğunu ve şiir için uygun olduğunu söyledi. Ben de şiir okuyup bunları sosyal medyada paylaşmaya başladım. Çok beğenildi. Muhtarlığa gelenlere de şiir okuyorum, dinleyenler çok beğeniyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber