Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 12:13 Yorum: 0

Hem tebrik, hem teşekkür

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, Kurban Bayramı tebriği nedeniyle vatandaşlara gönderdikleri mektupta, 15 Temmuz kalkışmasındaki...

Hem tebrik, hem teşekkür

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, Kurban Bayramı tebriği nedeniyle vatandaşlara gönderdikleri mektupta, 15 Temmuz kalkışmasındaki duruşlarından dolayı teşekkür etti. Mektupta, Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırımlar hakkında da bilgi verildi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Ayhan Gider, Çanakkaleli vatandaşların bayramını tebrik etmek için ortak bir mektup gönderdi. Mektupta 15 Temmuz darbe girişimine karşı duran vatandaşlara da teşekkür eden Turan ve Gider, "Bildiğiniz üzere bir süre önce Cumhuriyet tarihinin en kanlı darbe girişimini yaşadık. 15 Temmuz'da yaşanan kalkışma, darbe girişiminden öte adeta işgal girişimiydi. 101 yıl önce nasıl ki atalarımız Çanakkale'de işgalcilere geçit vermediyse, o insanların asil torunları da bugün aynı duygularla işgalcilerin karşısına dikildiler. 1915'teki Çanakkale cephesi Bu kutlu davada siz değerli Çanakkale halkı üzerinize düşeni yaptınız ve ilk günden itibaren meydanlarda tuttuğunuz demokrasi nöbetleriyle bir demokrasi destanı yazdınız. Tekrar teşekkür ederiz. 15 Temmuz işgal girişimi karşısında Yüce Meclisimiz bir adım bile geri durmadı. Meclis bombalanırken Milletvekillerimiz Meclisi açık tuttular ve milli iradeden yana kararlı bir duruş ortaya koydular. Biz de adeta Ankara - Çanakkale arasında mekik dokuduk. Normal şartlarda Temmuz ayında çalışmalara ara vermesi gereken meclisi Ağustos ayında da açık tuttuk. Bu süreçte vatandaşlarımızın uzun zamandır beklediği düzenlemeleri ardı ardına meclisten geçirdik. Belediyelere olan borçlar, gümrük cezaları ve bir çok alanda var olan kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasından, tüm çalışanların devlet destekli bireysel emeklilik sisteminden faydalanmasına kadar bir çok düzenlemeyi hayata geçirdik" ifadelerine yer verdi.

Çanakkale'ye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi verilen mektupta, "Meclis çalışmalarının yanında Çanakkale yatırımlarına da hız kesmeden devam ettik. Yakın zamanda Orman ve Su İşleri Bakanımız ile 125 bin dekar zirai araziyi suya kavuşturacak 11 tesisin temelini attık. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi siyasi parti ayrımı yapmaksızın ilçe ve belde belediyelerimizin İçişleri Bakanlığı'ndan borçlanma taleplerini takip ederek sonuçlandırdık. Böylece belediyelerimizin Çanakkale halkı için yapacakları yatırımların önünü açmış olduk. Çanakkale'miz için gurur vesilesi olan 18 Mart 1915 Çanakkale köprüsünde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale, yapılan büyük yatırımlar ve planlanan projeler ile her geçen gün marka bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çanakkalelilerin hizmetin en güzelini hak ettiğini düşünerek, Çanakkale için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber