Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Türkiye 26 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Hemşire Ayşegül Terzi’ye saldıran Abdullah Çakıroğlu serbest bırakıldı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Çekmeköy'de otobüste hemşire Ayşegül Terzi'yi tekme atarak darp ettiği için tutuklu yargılanan güvenlik görevlisi Abdullah...

Hemşire Ayşegül Terzi’ye saldıran Abdullah Çakıroğlu serbest bırakıldı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Çekmeköy'de otobüste hemşire Ayşegül Terzi'yi tekme atarak darp ettiği için tutuklu yargılanan güvenlik görevlisi Abdullah Çakıroğlu, ilk duruşmada tahliye edildi. Ayşegül Terzi adliye çıkışında gözyaşlarına boğularak korktuğunu söyledi.

Abdullah Çakıroğlu, Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği gerekçesiyle tekme atarak darp etmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Çakıroğlu hakkında, "İnanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılması engelleme', "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama', "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından toplamda 2 yıl 7 aydan 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Anadolu 40. Ağır Ceza mahkemesinde bugün görülen duruşmada tutuklu sanık Abdullah Çakıroğlu ve Ayşegül Terzi avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

Mahkeme, Abdullah Çakıoğlu hakkında tahliye kararı verildi. Duruşma çıkışında açıklama yapan Terzi'nin avukatı Bahar Ünlüer Öztürk karara itiraz edeceklerini söyledi.

"Bu tahliye kararına derhal itiraz edeceğiz"

Ayşegül Terzi'nin avukatlarından Bahar Ünlüer Öztürk, "Tanık savunmasını önceden belirttiği için, tanıklar dinlendiği için deliller toplandığını gerekçe göstererek maalesef tahliye kararı mahkeme tarafından verildi. Ama biz Ayşegül'ün avukatları olarak bu tahliye kararına derhal itiraz edeceğiz. Ayrıca Ayşegül'ün korunması için yakın koruma talep edeceğiz. Bu işi takipsiz asla bırakmayacağız. Duruşmamız 21 Aralıkta saat 10.00'da sanığın ifadeleri doğrultusunda bir takım belgeler bekleniyor. Hastane raporlarının eksik olmasından dolayı hastane raporları tekrar istedi. Onların dosyaya girmesi gerekiyor" diye konuştu.

Öte yandan Ayşegül Terzi, adliye çıkışında gözyaşlarına boğuldu. Terzi, "Korkuyorum." diyerek avukatına sarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber