Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:18 Yorum: 0

Hemşireler Günü’nü Unutmadılar

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi beraberinde Başhekim Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, İşletme Müdürü Hakan Sağlam...

Hemşireler Günü’nü Unutmadılar

Trabzon'daki Özel İmperial Hastanesi Hemşireler Günü'nü unutmadı.

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi beraberinde Başhekim Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, İşletme Müdürü Hakan Sağlam ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelere gül vererek Hemşireler Günü'nü kutladılar.

Başhekim Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, hemşirelik hizmetinin sağlık sektörünün olmazsa olmazlarından olduğunu ifade ederek, "Sağlık hizmetleri doktoru, hemşiresi ve diğer sağlık çalışanları ile bir ekip hizmetidir. Hemşirelik bu ekip hizmetinin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarındandır. İnsan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Hemşireler Günü’nü Unutmadılar

Hemşireler Günü’nü Unutmadılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber