Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir'den ziyaret

SAKARYA (AA) - Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gençlerle bir araya geldi. Aydemir, burada yaptığı konuşmada, kentin uyuşturucu madde...

Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir'den ziyaret

SAKARYA (AA) - Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gençlerle bir araya geldi. 

Aydemir, burada yaptığı konuşmada, kentin uyuşturucu madde kullanımı ve satışı konusunda ön sıralarda yer aldığını söyledi.

Sakarya'nın uyuşturucudan meydana gelen ölüm olaylarında ilk 7'de yer aldığına dikkati çeken Aydemir, "Ülkemizde uyuşturucu kullanım yaşı 12-15 yaş arasında 2 milyondur. Yapılan araştırmalarda ortaya çıkan sonuç, toplumun yüzde 80’inin uyuşturucu kullanan gençleri hasta ve suçlu olarak görmektedir" ifadesini kullandı. 

Geleceklerini, gençlere emanet edeceklerini vurgulayan Aydemir, "Sizler sadece inanın, hayal kurun ve hayallerinizin peşinden koşun. Bu ülke hayal kurmaya ve hayallerin peşinden koşulmaya layıktır" şeklinde konuştu. 

Aydemir, daha sonra öğrencilere hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber