Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 12 Ağustos 2020 - 17:03 Yorum: 0

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Küçükyılmaz oldu

SAKARYA (İHA) – Eski Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olan ve son olarak Özel Beyhekim Hastanesi'nde Başhekimlik görevini sürdüren Dr. Ünal...

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Küçükyılmaz oldu

SAKARYA (İHA) – Eski Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olan ve son olarak Özel Beyhekim Hastanesi'nde Başhekimlik görevini sürdüren Dr. Ünal Küçükyılmaz, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın'ın başhekimlik görevi süresi doldu. Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yapan ve son olarak ise Özel Beyhekim Hastanesi'nde Başhekimlik görevini başarı ile sürdüren Dr. Ünal Küçükyılmaz, görevi sona eren Aydın'ın yerine Hendek Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı. Bakanlıkta üst düzey görevlerde de bulunan başarılı hekim Küçükyılmaz, tecrübelerini Hendek Devlet Hastanesinde devam ettirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber