Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2014 - 17:43 Yorum: 0

Hentbol

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda ilk maçta rakibine fark atan Paşa'nın melekleri ikinci maçı da rahat kazandı

Hentbol

 

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda konuk ettiği Belçika ekibi Femina Vise'yi ikinci maçta da rahat yenerek ilk 16 takım arasına girmeyi başardı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Paşa'nın melekleri, rakibi karşısında ilk devreyi 14-9 önde kapattı. İkinci devrede de üstünlüğünü sürdüren Paşa'nın melekleri salondan 25-21 galibiyetle ayrıldı.

İlk maçı da önceki gün farklı kazanan Muratpaşa Belediyesporlu bayanlar, ikinci maçı da kazanmasının ardından büyük sevinç yaşadılar. Antrenör Birol Ünsal, ilk16'ya yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Belçika ekibi karşısında ilk gün oldukça iyi oynayarak farklı kazandık. İkinci maçta da rakibimize karşı üstün oynadık. Kupada bundan sonra birbirinden güçlü 16 takım mücadele edecek. Hedefimiz finale kadar yükselmek" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber