Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Hentbol

Antalyaspor Başantrenörü Halay:

Hentbol

ANTALYA (AA) - Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor'un başantrenörü Okan Halay, deplasmanda 5 sayı farkla galip ayrıldıkları Gençlerbirliği maçıyla ilgili, "İkinci yarının sonlarına doğru hataları az yapmamız maçı kazanmamızı sağladı" dedi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın başında hücumda yaptıkları hataları, kalelerinde hızlı hücum olarak görünce bir anda 7 sayı farkla mağlup duruma düştüklerini söyledi.

İlk yarıda aldıkları 2 dakika cezalarının da farkın açılmasında oldukça etkisi olduğunu ifade eden Halay, "Daha sonra aldığımız molanın ardından, savunma ve kaleci performansımızla ciddi bir reaksiyon göstererek, maça tekrar ortak olduk. İkinci yarının sonlarına doğru hataları az yapmamız maçı kazanmamızı sağladı. Tüm sporcularıma maçta iyi bir geri dönüş sergiledikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antalyaspor, ligde oynadığı 21 maçta, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Kırmızı beyazlılar, 14 takımın bulunduğu ligde 15 puanla 12. sırada yer alıyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber