Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 17 Eylül 2014 - 14:13 Yorum: 0

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Süper Lig ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi, sezonun ilk maçını 1907 Kanarya Spor ile yapacak

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

ANTALYA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi'nde antrenör Birol Ünsal, hafta sonu başlayacak sezon için şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Ligde son 3 sezondur şampiyon olan Muratpaşa Belediyesi, bu sezon ilk maçını sahasında 21 Eylül Pazar günü 1907 Kanarya Spor ile yapacak. 

Günde çift antrenmanla hazırlıklara devam eden "Paşanın melekleri", ilk maçından galip ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, yeni sezona iyi hazırlandıklarını söyledi.

Takımdan ayrılan ve yeni katılan oyuncular bulunduğunu, yeni katılanların uyum sorununu yurt içi ve dışındaki turnuvalarda aştıklarını anlatan Ünsal, "Şampiyonluk hedefiyle sezona başlıyoruz. İlk maçımızda taraftar desteğini yanımızda görmek istiyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber