Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Hentbolda maçın ardından

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal: "Bu mücadeleyi her maçta ortaya koyabilirsek ligi ilk dörtte bitirebiliriz"

Hentbolda maçın ardından

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, 33-27 kazandıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, "Bu mücadeleyi her maçta ortaya koyabilirsek ligi ilk dörtte bitirebiliriz" dedi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, 3 yenilginin ardından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Şubat ayını kayıplarla geçtiklerini ifade eden Günal, "Beşiktaş Mogaz ve Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor gibi kazanma hedefi koyamadığımız maçları kaybettik artık kazanacağımız maçlar dönemi başladı. Gençlerbirliği maçı da bunlardan biriydi" diye konuştu.

Günal, Gençlerbirliği'nin çok tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahip olduğunu, sertlik derecesi yüksek bir maç oynadıklarını belirtti.

Oyuncularının tebriği hak ettiğini dile getiren Günal, "Maçın başından sonuna kadar mücadeleyi hiç bırakmadılar. Genç arkadaşlarımız da verilen görevi en iyi şekilde yaptı. Bu mücadeleyi her maçta ortaya koyabilirsek ligi ilk dörtte bitirebiliriz" dedi.

 

- Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Antrenörü Mesut Ilgın ise Amasya Taşova YİBO antrenörü Günal'ın Amasya'da müthiş işler başardığını dile getirdi.

Düşündükleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Ilgın, "Mücadeleci bir takıma karşı oynadık. Karşımızda, taraftarıyla bütünleşmiş bir takım vardı. Maçından başından sonuna kadar olumlu havayı yakalayamadık. Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı. İstediklerimizi yapamadık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber