Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Nisan 2015 - 14:02 Yorum: 0

Hep gülen yüzlü bir dünya da yaşamak istiyoruz

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kendirli İlkokulu’ndaki çocuklara kırtasiye yardımında bulundular.

Hep gülen yüzlü bir dünya da yaşamak istiyoruz

MALATYA - Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kendirli İlkokulu’ndaki çocuklara kırtasiye yardımında bulundular.

Yeşilyurt Kendirli İlkokulu’nda düzenlenen programa Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ayşenaz Atabay, Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri,  Kendirli İlkokulu öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

Çocuk Meclisi Başkanı Ayşenaz Atabay, Çocuk Meclisi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kendirli İlkokulu’ndaki arkadaşlarıyla bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

Çocuk olarak her daim daha yaşanabilir bir dünyada yaşamak istediklerini söyleyen Atabay, yeryüzünde binlerce çocuğun savaş mağduru olduğunu ve çoğunun zorunlu olarak ülkelerini terk etmiş olduklarını vurguladı. Bir an önce savaşların bitip, barış içinde bir dünyada yaşamak istediklerini söyleyen Atabay “Hep gülen yüzlü bir dünya da yaşamak istiyoruz” dedi.

Yarınların her daim güzel olması temennisinde bulunan Atabay,  “Bugün bizleri kabul eden Kendirli İlkokulu’ndaki kardeşlerimin, arkadaşlarımın ve tüm dünya çocuklarının çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Hediyelerini alan öğrenciler önemli bir günde yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek Kent Konseyi Çocuk Meclisine teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber