Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Nisan 2015 - 00:05 Yorum: 0

Hep kalbimizde yaşayacaklar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 22. Ölüm yıldönümü ve 37 yıl önce suikasta kurban giden Malatya Eski Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu'nun ölümü ile ilgili mesaj yayınladı.

Hep kalbimizde yaşayacaklar

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 22. Ölüm yıldönümü ve 37 yıl önce suikasta kurban giden Malatya Eski Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu'nun ölümü ile ilgili mesaj yayınladı.

8. Cumhurbaşkanı hemşerimiz merhum Turgut Özal’ın 22. Ölüm yıldönümü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır yayınladığı mesajında; Merhum Turgut Özal’ın yüreğinde vatan, ülke ve insan sevgisi olduğunu belirten Başkan Çakır, mesajında şunları belirtti:

Türkiye Cumhuriyeti, Turgut Özal ile bir dönüm noktası yaşamıştır. Turgut Özal’ın Başbakan olduğu 1983 yılından sonra Türkiye’de birçok şey değişmiştir.

Hemşerisi olmakla gurur duyduğumuz merhum Turgut Özal, bürokrat, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak, Türkiye'nin her alanda kalkınması için üstün bir gayret göstermiş, kişiliği ve icraatlarıyla milletimizin ve dünyanın takdirini kazanmıştır. Türkiye'nin önüne büyük hedefler koyan Turgut Özal, fikirleri, girişimleri ve ileri görüşlü yaklaşımlarıyla, köklü değişim ve dönüşümlerin gerçekleştirilmesine öncülük ederken, ayrıca demokrasimizin gelişmesinde ve ekonomimizin dışa açılmasında önemli roller üstlenmiştir.

Yüreği; vatan, ülke ve insan sevgisiyle dolu olan 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ı ölümünün 22. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum, dedi.

HAMİDO, DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAK

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 17 Nisan 1978 tarihinde bombalı saldırı sonucu şehit edilen Malatya Belediyesi eski Başkanlarından Hamit Fendoğu’nun daima kalplerinde yaşayacağını söyledi.

Ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Çakır, mesajında şunları dile getirdi:

 “Türkiye’nin buhranlı dönemlerinde karanlık güçler tarafından gelini ve torunları ile birlikte şehit edilen namı diğer Hamido, Malatyamız’ın önemli bir değeridir. Malatya’ya ve ülkemize Milletvekili ve Belediye Başkanı olarak hizmet eden merhum Hamit Fendoğlu, mertliği ve yiğitliğiyle hep kalbimizde yaşayacaktır.

Merhum Hamit Fendoğlu’nu şehadetinin 37. Yılında rahmetle anıyor, ailesine ve tüm hemşerilerime tekrardan taziyelerimi sunuyorum.” 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber