Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Her Göç Bir Hikayedir

Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Anadolu Ajansı'nın işbirliğinde ''Her Göç Bir Hikayedir'' konulu fotoğraf sergisi açılacak.

Her Göç Bir Hikayedir

Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce resmi şekilde bu sene ikincisi kutlanacak ''18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü” dolayısıyla yarın Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde resepsiyon verilecek. 

Resepsiyona, Türkiye'nin muhtelif illerinden  ''düzenli göçmen, şartlı sığınmacı ve sığınmacı'' konumunda her ıslak grubundan göçmen katılacak.

Göç alanıyla ilgili milli ve uluslararası şirketlerin üst seviye temsilcilerinin katılacağı resepsiyonda, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Anadolu Ajansı'nın işbirliğinde  ''Her Göç Bir Hikayedir'' konulu fotoğraf sergisi de açılacak.

Sergide 10 ilde olan göçmenlerin fotoğraflarının yanı dizi bu kişilerle yapılan röportajlara da yer verilecek. Resepsiyonda ayrıca  Türkiye genelinden 14 il valiliği, uluslararası şirketler ve bir takım üniversitelerin Türkçe öğrenim, inceleme ve uygulama merkezlerine ilişkin stantlarda da göçmenlerle tanışma etkinliği yapılacak.

Göçmenlerin yaşamları ve sorunları meselesinde bir farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, 19-20 Aralık 2014 tarihinde Ankara ''I. Uluslararası Göç Araştırmaları Çalıştayı'' düzenlenecek.


ETİKETLER: Uluslarası , hikaye , göç
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber