Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Eylül 2018 - 21:05 Yorum: 0

Her Mevsimin Gözde Takı Aksesuarları: Altın Kolye ve Altın Bileklik

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yaz döneminde yaratılan stiller yerini mevsime daha uygun bir tarza bırakmaya başladı.

Her Mevsimin Gözde Takı Aksesuarları: Altın Kolye ve Altın Bileklik

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yaz döneminde yaratılan stiller yerini mevsime daha uygun bir tarza bırakmaya başladı. Daha karamsar ve soğuk havaların yarattığı atmosfere göre ise kıyafet tercihlerden, saç modellerine kadar hemen hemen her noktada değişiklikler ortaya çıkıyor. Kısacası mevsimdeki değişiklikten tepeden tırnağa etkileniyoruz. Öyle ki psikolojik durumumuz bile farklılık gösterebiliyor. Ancak değişiklik göstermeyen tek bir konu var ki o da aksesuar seçimleri oluyor. Her mevsimin göz alıcı tercihi olan ve altın bileklik modelleri sonbahar aylarında da insanların en fazla tercih ettikleri aksesuar oluyor.


Kıyafet tarzınıza en uygun model opsiyonlarını sunan altın kolye ve altın bileklik, sizi yalnızca belli bir mevsimin değil bütün bir yılın moda ikonu haline getirebilir. Yalnızca maddi olarak değerli olmasının yanı sıra estetik olarak da inanılmaz bir şıklığı sizlere sunan altın kolye ve altın bileklikleri hemen hemen her kıyafetiniz ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle sonbaharda tercih edilen karamsar koyu kıyafetlere canlılık katabilmenizi sağlayan en önemli alternatif.


Depresif bir havanın yanı sıra birçok sosyal aktiviteyi de beraberinde getiren sonbahar aylarında katılacağınız düğün, davet, yemek, kültür-sanat organizasyonları gibi pek çok etkinlikte gönül rahatlığı ile kıyafetlerinizi altın kolye ve bileklikler ile kombinleyip günün en şık ismi olabilirsiniz.


Ayrıca evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi olan ile de yakaladığı hoş uyum ile en değerli mücevherinizi altının baş döndüren güzelliği ile birleştirerek farklı bir çalışma yaratabilirsiniz. Bu özelliği ile yalnızca kıyafet tarzınızla eşsiz kombin oluşturmaya altın kolye ve bileklikler pırlanta dahil olmak diğer tüm mücevherleriniz ile de bambaşka bir uyum sağlayan yeri dolmayacak bir aksesuar türü.


Siz de tarzınızı en güzel şekilde yansıtabileceğiniz altın kolye ve modellerine Assos Pırlanta farkı ile ulaşabilir ve geniş ürün çeşitliliği içinde hayalinizdeki aksesuarı kolayca bulabilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber