Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 11 Mart 2015 - 23:42 Yorum: 0

Her partiye, her adaya eşit mesafedeyiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Amacımız ve önemsediğimiz en önemli husus; şehrimiz ve insanımızla ortak aklı harekete geçirerek hizmet edebilmek."

Her partiye, her adaya eşit mesafedeyiz

MALATYA GÜNCEL/Funda Şahin - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Amacımız ve önemsediğimiz en önemli husus; şehrimiz ve insanımızla ortak aklı harekete geçirerek hizmet edebilmek."

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı Malatya Güncel'i ziyaret ederek Malatya Güncel Sorumlu Müdürü Murat Çelik'le bir süre görüştü. 

Ziyarette, 7 Haziran’da önemli bir seçime gidileceğini ifade eden AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı, “"Temayül yoklamamız, panayır havasında geçti. Bütün ilçelerimizin gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımızın katıldığı bir organizasyondu. Bin 778 delegemiz vardı, bin 270'i oy kullandı" dedi.

Malatya'da 65 milletvekili aday adayı olduğunu aktaran Kahtalı, genel merkezin isteği doğrultusunda 5 milletvekili ile eski il başkanı ve kadın kolları başkanının girmediği temayül yoklamasında 58 adayın yarıştığını belirtti. Bu bizim için büyük bir şans ve zenginlik. Genel merkezimizle gerekli değerlendirmelerimizi yaparak adaylarımızı belirlemiş olacağız. İnşallah Malatya olarak Sayın Başbakanımızın gurur duyacağı şehir olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Her partiye eşit mesafedeyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, "1999 seçimlerinden itibaren değişik isimlerle haftalık, günlük gazetelerle Malatya Basınında yer alıyoruz ve 2004 yılından itibarende internet haberciliği yapmaktayız. Gazetecilik mesleğine başladığımız günden beri her partiye eşit yaklaştık, 2015 seçimlerinde de çizgimizden taviz vermeden haberciliğe devam edeceğiz. Malatya Güncel Medya Yayın Grubu bünyesinde yer alan internet haber sitelerinde, video haber sitemizde ve Atayurt Televizyonunda, Malatya'ya hizmet için adaylığı netleşen her adaya yaklaşmımız eşit ölçüde olacaktır. Temennimiz 7 Haziran'da yapılması plananlanan Genel Seçimin huzurlu bir ortamada geçmesidir. Şimdiden başarılar dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber