Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ağustos 2016 - 15:03 Yorum: 0

Her yerde aranan dolandırıcı şebekesi yakalandı

Trakya genelinde çok sayıda dolandırıcılık, silahlı tehdit ve hırsızlık olayına karışan şahıslar, jandarma ve polisin gerçekleştirdiği başarılı...

Her yerde aranan dolandırıcı şebekesi yakalandı

Trakya genelinde çok sayıda dolandırıcılık, silahlı tehdit ve hırsızlık olayına karışan şahıslar, jandarma ve polisin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Malkara'nın Çınaraltı Mahallesi'nde yaşayan Adem Avcı'yı tuzağa düşürüp 28 küçükbaş hayvanını kaçıran Sülhaddin B. ve Hasan Ö., başka bir yerde dolandırıcılık yaraparak minibüse yükledikleri koyunlar ile birlikte Kavakçeşme Mahallesi mevkinde jandarma ve polis tarafından yakalandı. Araçta bulunan 20 koyun ve şahıslarından üzerinden çıkan 20 bin liraya el konuldu.

Diğer şebeke isimleri Salih İ. ve Mehmet D. ise Tekirdağ Jandarma KOM ve Malkara İlçe Jandarma ekipleri tarafından Süleymanpaşa İnecik civarında yakalandı.

Malkara İlçe Jandarma Karakoluna getirilen 4 şahıs, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber