Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Hersek Lagünü'nde av yasağı çalışması

YALOVA (AA) - Altınova ilçesindeki Hersek Lagünü'nde doğal yaşamın korunması için av yasağı çalışması başlatıldı.Altınova Belediye Başkanı Başkan Metin Oral, belediyede düzenlenen...

Hersek Lagünü'nde av yasağı çalışması

YALOVA (AA) - Altınova ilçesindeki Hersek Lagünü'nde doğal yaşamın korunması için av yasağı çalışması başlatıldı.

Altınova Belediye Başkanı Başkan Metin Oral, belediyede düzenlenen toplantıda, Hersek Lagünü'ndeki avlanma sorununun yıllardır süregeldiğini söyledi.

Buraya yerleşen göçmen kuşların korunması, kaçak avlanmanın önüne geçilmesi ve sulak alanların muhafazasının çok önemli olduğunu belirten Oral, "Burasının turizme kazandırılarak korunması için belediye olarak Kuş Oteli Projesinin yapılması için çalışma başlattık. Tabii burada avlanma yapılması çok ciddi bir sorun. Burası için yaptığımız avlanma yasağı çalışmalarında olumlu sonuçlar almaya başladık" diye konuştu.

Toplantıya, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, Orman ve Su İşleri Yalova Şube Müdürü Merih Seferoğlu, Altınova Avcılar Derneği Başkanı Salih Matur ve mahalle muhtarları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber