Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2018 - 11:18 Yorum: 0

Heyelan korkusuyla yaşıyorlar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 10 metre yüksekliğindeki toprak parçasının yakınında evleri bulunan vatandaşlar, her gün heyelan riskiyle yaşadıklarını...

Heyelan korkusuyla yaşıyorlar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 10 metre yüksekliğindeki toprak parçasının yakınında evleri bulunan vatandaşlar, her gün heyelan riskiyle yaşadıklarını belirterek, tedbir alınması için çağrıda bulundu.

Yeniceköy Mahallesi 419. Sokak'ta yol için bırakılan bölümde yağan yağmurlarla birlikte kaymalar meydana gelirken, yol kenarında evleri bulunan vatandaşlar önlem alınması için yetkililere çağrıda bulundu. Yerleşim alanının hemen yanında bulunan yaklaşık 10 metre yükseklikteki yerde zaman zaman yaşanan toprak kayması nedeniyle büyük tedirginlik yaşadıklarını belirten vatandaşlar, "Göçük tehlikesi altındayız. En son yağmurda bu uçurumun yarısı aşağı geldi. Çocuklar burada oyun oynuyor, biz dışarıda oturuyoruz. Çocukların oynadığı sırada göçük olabilir. Felaket yaşanacak ama kimsenin bundan haberi yok. Yolumuzun açılmasını istiyoruz. Bu sorun yıllardır yaşanıyor. 10'a yakın dilekçe verdik ama ilgilenen olmadı" dediler.

Heyelan korkusuyla yaşıyorlar

Heyelan korkusuyla yaşıyorlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber