Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:53 Yorum: 0

Heykeltıraşlar Radyo Mutlu’nun konuğu oldu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu Küratörü Nermin Sözel, heykeltıraşlar Jamie Carvalho, Velislav Minekov,...

Heykeltıraşlar Radyo Mutlu’nun konuğu oldu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu Küratörü Nermin Sözel, heykeltıraşlar Jamie Carvalho, Velislav Minekov, Cıprıan Hopırtean ve Asistan Özer Çevik Radyo Mutlu'nun konuğu oldu.

Fatma Güner'in programına konuk olan 2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu heykeltıraşları, sempozyum ve çalışmaları değerlendirirken eserlerin ne ifade ettiğini de Radyo Mutlu dinleyicileri ile paylaştı.

Yaklaşık bir saat süren programda Fatma Güner'in sorularını da yanıtlayan Küratör Nermin Sözel ve ekibi bugün açılışı yapılacak olan 2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu kapanış sergisine tüm vatandaşları davet ederken, Küratör Nermin Sözel şunları söyledi:

"Taşın sanata dönme çabası bugün sona eriyor"

"Bu yıl teması barış olan 2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu sonunda 9 heykel Süleymanpaşalı vatandaşlarla buluşacak. Dünyanın dört bir yanından gelen dünyaca ünlü heykeltıraşların 19 Eylülden beri taşı sanata dönüştürme çabası artık sona eriyor. Bugün saat 17.30'da sahil marinada düzenlenecek açılışa tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz."

Program bugün 12.00 ve 15.30'da radyomutlu'da yayınlanacak

2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu heykeltıraşlarının katıldığı Fatma Güner'in sunduğu program bugün saat 12.00 ve 15.30'da www.radyomutlu.com adresinde sizlerle buluşacak.

Heykeltıraşlar Radyo Mutlu’nun konuğu oldu

Heykeltıraşlar Radyo Mutlu’nun konuğu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber