Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ocak 2018 - 13:48 Yorum: 0

Hiçyılmaz, "Arkadaşlarımızın serbest bırakılması için İsrail Devleti nezdinde girişimlerde bulunuldu"

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kudüs'te Mescid-i Aksa ziyareti sırasında İsrail askerleri tarafında gözaltına alınan...

Hiçyılmaz, 'Arkadaşlarımızın serbest bırakılması için İsrail Devleti nezdinde girişimlerde bulunuldu'

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kudüs'te Mescid-i Aksa ziyareti sırasında İsrail askerleri tarafında gözaltına alınan Kayserili iş adamlarının son durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Hiçyılmaz açıklamasında, Kayseri Ticaret Odası Başkanvekili Celal Hasnalçacı'nın da aralarında bulunduğu iş adamlarının, bugün sabah saatlerinde mahkeme tarafından suçsuz bulunduğunu ve serbest bırakıldıklarını belirtti.

İş adamlarının gözaltına alındığı saatten itibaren girişimlerde bulunduklarını kaydeden Başkan Hiçyılmaz, "İş adamlarımızın gözaltına alınmalarının sonrasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere diğer tüm yetkililer, arkadaşlarımızın serbest bırakılması için İsrail devleti nezdinde girişimlerde bulunmuştur. Arkadaşlarımızın serbest kalmasında gösterilen çabalardan ve verilen desteklerden dolayı tüm ilgililere teşekkür ediyorum" dedi.

Serbest kalan iş adamlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Hiçyılmaz, KTO Başkanvekili Hasnalçacı ve diğer iş adamlarının bu gece yarısı Türkiye'ye, yarın öğle saatlerinde de Kayseri'ye ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber