Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Ekim 2021 - 18:43 Yorum: 0

Hidayet Türkoğlu, kulüp temsilcileriyle bir araya geldi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu; Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL), Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ve Kadınlar...

Hidayet Türkoğlu, kulüp temsilcileriyle bir araya geldi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu; Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL), Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ve Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) kulüplerinin temsilcileriyle Ankara JW Marriott Hotel'de buluştu.

Gerçekleştirilen toplantıda TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra; TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Beşok, Aydın Şerbetçioğlu, Serhan Antalyalı ve Alper Arıkoğlu, TBF CEO'su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, MHK Başkanı Recep Ankaralı, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan, TBF Kadın Ligleri Direktörü Murat Tümer, TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, TBF Medya ve İletişim Direktörü Barış Kuyucu ve TBF yetkilileri de yer aldı.

KBSL, TKBL ve KBBL'de yer alan kulüplerin temsilcileriyle bir araya gelen Türkoğlu; yetkililere başarı dileklerini iletirken, kulüplerin görüşlerini, önerilerini ve değerlendirmelerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber