Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 04 Aralık 2016 - 18:33 Yorum: 0

Highway’de Ediz izdihamı

Türk Pop Müziği'nin genç ismi Ediz, Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde hayranlarına mini konser vererek imza dağıttı.

Highway’de Ediz izdihamı

Türk Pop Müziği'nin genç ismi Ediz, Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde hayranlarına mini konser vererek imza dağıttı. Ediz hayranları genç sanatçıyla fotoğraf çektirebilmek için birbirini ezdi.

Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşan Ediz, 3 şarkıdan oluşan mini konserinin ardından kendisini izlemeye gelenlerle bol bol fotoğraf çektirerek imza dağıttı. Alışveriş merkezinde ikinci konserine gelen Ediz için hayranları birbirini ezdi. Yakışıklı sanatçı Bolu'yu çok sevdiğini ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber