Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2017 - 11:03 Yorum: 0

Hilton’dan 5 yıldızlı iftar keyfi

Van'ın 5 yıldızlı otellerinden Double Tree By Hilton Van Otel, Ramazan ayında müşterilerine 5 yıldızlı iftar keyfi sunuyor.

Hilton’dan 5 yıldızlı iftar keyfi

Van'ın 5 yıldızlı otellerinden Double Tree By Hilton Van Otel, Ramazan ayında müşterilerine 5 yıldızlı iftar keyfi sunuyor.

Vatandaşlara 5 yıldızlı bir iftar keyfi sunmak için çalışmalarını tamamlayan Double Tree By Hilton Van Otel, Ramazan ayı iftar menüsünü tanıttı. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Double Tree By Hilton Van Oteli Banket Sorumlusu Gizem Gözen, tasavvuf müziği eşliğinde konsept menü yaptıklarını ifade ederek, "Ana yemeğimiz kişiye özel sırasıyla servis edilecektir. Grup yemeklerimiz ise ayrı salonlarda gerçekleştirilecek olup, misafirlerimize özel zengin iftar menüsü ve sınırsız çay ikramımız olacak. Yine hava koşullarının elverişli olduğu günlerde misafirlerimiz, havuz başında iftar yapmanın keyfini yaşayacaklar. Kaliteli ve refah bir ortamda, beş yıldızlı bir iftar keyfi yaşatmak için her zaman olduğu gibi bu Ramazanda da halkımızı otelimize bekliyoruz. Yine iftar sonrasında misafirlerimizin güzel ve keyifli vakit geçirmesi için bu yıl bilardo ve okey salonumuzu da hizmete açtık" dedi.

Fiyatların kişi başı 60 TL olduğunu da sözlerine ekleyen Gözen, rezervasyon için 0432 227 0 227 numaradan ulaşılabileceğini söyledi.

Double Tree By Hilton Van Otel Aşçı Başı Necati Kuş ise, Ramazan ayında Vanlıları zengin bir iftar sofrasının beklediğini ifade ederek, "Ramazan ayında vatandaşlara kaliteli ve en güzel iftar keyfi sunmak için bizlerde gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan ayında hem manevi yönden bir heyecanımız oluyor, hem de hizmet sektöründe olduğumuz için iftar heyecanımız oluyor. Dinamik bir sektör olan turizmde gastronomi de dinamiktir. Sürekli yeni lezzetler keşfetmeye çalışıyoruz. Keşfettiğimiz lezzetleri Van halkının hizmetine sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Ramazan ayında ana yemeklerin kişiye özel sıra ile karışık olarak ikram edileceğini belirten Kuş, "Başlangıç olarak zengin bir iftariyelik tabağı, çorba, atıştırmalık olarak çiğköfte, ara sıcaklar olarak peynirli tepsi böreği, patatesli kol böreği ve Asya böreği mevcut. İftar menümüzün en önemli kısmı ana yemeklerde ise; Kuzu tandır iç pilav ile, kiremitte dana kavurma tereyağlı pilav ile, soğanlı dana emense beğendi ile, dana konfit safranlı pilav ile ve keşkekli kuzu incik bulunuyor. Ramazan ayının olmazsa olmazlarından olan tatlılarda ise cevizli baklava, fıstıklı kadayıf, İzmir lokma tatlısını Osmanlı şerbeti, bir adet meşrubat ve sınırsız çay ikramıyla taçlandırıyoruz" şeklinde konuştu.

Hilton’dan 5 yıldızlı iftar keyfi

Hilton’dan 5 yıldızlı iftar keyfi

Hilton’dan 5 yıldızlı iftar keyfi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber