Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 08 Kasım 2019 - 14:28 Yorum: 0

Hilvan’da ilçe kütüphanesi inşaatı sürüyor

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarını hızlı bir şekilde...

Hilvan’da ilçe kütüphanesi inşaatı sürüyor

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında yaşlılara, kadınlara ve gençlere yönelik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hilvan'da temelini attığı İlçe Kütüphanesi inşaatını hızlandırdı. 3 bin metrekare alan üzerinde yaptırılan Hilvan İlçe Kütüphanesi inşaatı Hilvan'da takdirle karşılandı. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla inşa edilen kütüphanede çalışmalar devam ediyor.

Hilvanlılar'dan teşekkür

İlçe Kütüphanesi inşaatının çok kısa sürede oldukça iyi ilerlediğini kaydeden Hilvanlılar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

Hilvan’da ilçe kütüphanesi inşaatı sürüyor

Hilvan’da ilçe kütüphanesi inşaatı sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber