Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 10 Haziran 2017 - 13:03 Yorum: 0

HİMYAC-DER'den geleneksel iftar yemeği

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Genel Merkezi tarafından iftar programı düzenlendi.

HİMYAC-DER'den geleneksel iftar yemeği

Her yıl geleneksek olarak gerçekleştirilen iftar programı bu yıl bir restoranda  düzenlendi. İftar programında konuşan HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak “Himyaç-der ailesinin geleneksel iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayıp iftar soframızı şereflendirmeniz dolayısıyla siz değerli gönül dostlarımıza şahsım ve Himyaç-der ailesi adına teşekkürler eder, şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Budan, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, “Hepinizin bildiği üzere Ramazan ayı müslümanlar için kaynaşma, ortak paylaşım,birliktelik ve hoşgörü ifade eder ayrıca tüm İslam alemi için Hak huzurunda aslında ne kadar da çaresiz olduğunu anlamada bir idrak ve farkındalık fırsatıdır. Bu mübarek ayın milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını, ramazan bereketinin tüm milletimiz üzerinde daim olmasını, savaşların barışa dönüşmesini ve şehit haberlerinin olmadığı bir ay olmasını temenni ederim.gönüllerin merhametle dolduğu, yoksulların, yoksunların ve ihtiyaç sahiplerinin daha çok anıldığı bu güzel ayın dışında da bizleri yalnız bırakmayan, bizleri her daim destekleyen, yaşlılarımıza, kadınlarımıza ve çocuklarımıza her zaman elini uzatan Battalgazi Belediye başkanımız Sn. Selahattin Gürkan'a, hayırsever iş adamı ve vatandaşlarımıza ve de siz değerli basın mensuplarımıza gönülden şükranlarımı sunarım." şeklinde konuştu.

galeri_icin_tikla.jpg

İftar programına katılan Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve HİMYAÇ-DER üyeleri katıldı. Program sonunda plaket taktimi yapıldı.

img_4248.jpg

img_4245.jpg

img_4251.jpg

img_4263.jpg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber