Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Asayiş 07 Aralık 2016 - 18:08 Yorum: 0

Hırsızı bulan müdürün işten atıldığı iddiası

Kahramanmaraş'ta bir mağaza zincirinde 3 yıldır görev yapan şube müdürü Mehmet Erdoğan, iş yerinde yaşanan hırsızlık olayını ortaya çıkardığı...

Hırsızı bulan müdürün işten atıldığı iddiası

Kahramanmaraş'ta bir mağaza zincirinde 3 yıldır görev yapan şube müdürü Mehmet Erdoğan, iş yerinde yaşanan hırsızlık olayını ortaya çıkardığı gerekçesiyle işten kovulduğunu iddia etti. Hırsızlık olayının gerçekleştiğini onaylayan mağaza yöneticileri ise, konuyla ilgili yasal işlem başlatıldığını ifade ederek, sorumlu müdürün kasa fiş iptalini sağlayan güvenlik anahtarının kasiyerlere verilmesiyle oluşan görev ihmalinden dolayı iş akdine son verdiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yer alan bir mağazanın Tepebaşı Şubesi'nde, yaşanan hesap hareketlerini kontrol etmek için görevlendirildiğini kaydeden mağaza müdür yardımcısı Mehmet Erdoğan, "Hırsızı buldum işimden oldum" dedi.

Mağazada çalışan B.M.T.Ç. isimli kasiyerin hesaplarında yaşanan problemi tespit etmesiyle güvenlik kameralarını incelediğini ve hırsızlık olayını tespit ettiğini iddia eden Mehmet Erdoğan, "Ben Türkiye çapında binlerce şubesi olan bir mağazanın Göksun ilçesi Tepebaşı Şubesi'nin müdür yardımcısıyım. Bundan birkaç gün önce mağazamızda iç hırsız olan personelimizi tespit ettim ve işimden oldum. İlgili personelin sistemini kontrol ettiğimde birçok ürünün eksik olduğunu tespit ettim. Güvenlik kameralarından ben bu durumu araştırdım. Ve personelin ortalama ayda 7-10 bin TL arasında para çaldığını tespit ettim. Bu durumu amirlerime bildirdim. Yönetimim durumdan bilgi sahibi olmasıyla şikayetçi olacaklarını söylediler. Sonrasında şikayetçi olmadılar. Sonrasında beni işten attılar. Suçum üst yöneticilerim tarafından hırsızı bulmak oldu. Ben hırsızı buldum işimden oldum. Ben bu duruma anlam veremedim. İlgili personel her mağazada hesaplarında eksiklik var. Ben şirketimin zarara uğramasını önlerken, işinden ben oluyorum. Ben bu duruma anlam veremedim. Konuyla ilgili yasal işlem başlatacağım. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, hırsızlığı yapan mı, yakalatan mı suçlu? Yaşanan mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi.

Hırsızlık olayının gerçekleştiğini onaylayan mağaza yöneticileri ise, konuyla ilgili yasal işlem başlatıldığını ifade ederek, sorumlu müdürün kasa fiş iptalini sağlayan güvenlik anahtarının kasiyerlere verilmesiyle oluşan görev ihmalinden dolayı iş akdine son verdiğini açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber