Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Temmuz 2017 - 09:23 Yorum: 0

Hırsızı çaldığı televizyonlar ele verdi

Hırsızlık yapmak için girdiği evlerden televizyonları çalan hırsız son işinde titiz çalışma yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

Hırsızı çaldığı televizyonlar ele verdi

Hırsızlık yapmak için girdiği evlerden televizyonları çalan hırsız son işinde titiz çalışma yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Girdiği evlerden çeşitli eşyaları alırken bütün adreslerden televizyonları çalması ise dikkatlerden kaçmadı.

Edinilen bilgilere göre; Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp büro amirliği ekipleri 4 Temmuz'da Nusrettin Mahallesi, 5 Temmuz'da Darıcı Mahallesi, 7 ve 8 Temmuz'da Kültür Mahallesinde bulunan iki farklı adreste meydana gelen hırsızlık olayları üzerine harekete geçti. Yaşanan Hırsızlık olaylarında çalınan eşyaların aynı olması üzerine ve özellikle televizyonların çalınması üzerine teknik takip başlatan ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan kamera incelemeleri ve teknik takip sonucunda ise hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin C.Ç. olduğu tespit edildi. Televizyon hırsızı C.Ç. Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonla kıskıvrak yakalandı. 700 TL para, 5 adet televizyon ve 3 adet tüfek çaldığı belirlenen C.Ç. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. C.Ç. adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber