Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Eylül 2016 - 18:58 Yorum: 0

Hırsızlar cezaevindeki araçlardan binlerce lira vurgun yaptı

İzmir'in Aliağa ilçesindeki Şakran Ceza İnfaz Kurumları alanında gerçekleşen hırsızlık olayında, yakınlarını ziyarete gelen ailelerin park halindeki...

Hırsızlar cezaevindeki araçlardan binlerce lira vurgun yaptı

İzmir'in Aliağa ilçesindeki Şakran Ceza İnfaz Kurumları alanında gerçekleşen hırsızlık olayında, yakınlarını ziyarete gelen ailelerin park halindeki araçlarında bulunan altınlar ve yüksek miktarda paralar çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Şakran Ceza İnfaz Kurumları'na yakınlarını ziyarete gelen ailelerin park ettikleri iki otomobil hırsızlar tarafından soyuldu. Park halindeki iki araçta yapılan hırsızlıkta, vatandaşların altınları, cep telefonları ve paraları çalındı.

Döndüklerinde şok oldular

Ziyaret sonunda araçlarının başına gelen aileler, otomobillerinde eşyalarını bulamayınca hırsızlık olayını anladı. Hırsızlık mağduru Ahmet Durak, 7 bin TL nakit parasının çalındığını ifade ederek, "Sabah saat 10.30 sıralarında, araçla buraya geldik. Arkadaşım cüzdanını arabada unuttuğu için 10 dakika sonra aracın bulunduğu yere geri döndü döndüğünde araca hırsız girdiği fark etmiş. Araçtan üç adet cep telefonu, 7 bin TL civarında nakit para, içerisinde nüfus cüzdanı ve kredi kartlarının bulunduğu iki adet cüzdan çalınmış. Cezaevi yetkililerine durumu dile getirmeye çalıştık" dedi.

Bir diğer mağdur Mehmet Çınar ise eşi ve çocukları ile birlikte cezaevindeki bir yakınlarını ziyarete geldiklerini, ziyaret dönüşü ise araçlarından hırsızlık yapıldığını fark ettiklerini söyledi. Araçtan yüksek miktarda nakit para, cep telefonu ve takı eşyası çalındığını ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

"Ailemle birlikte cezaevindeki bir yakınımızı ziyarete geldik. Eşyalarımızı aracın bagajına kilitledik. Ziyaret dönüşü bagajın açılarak hırsızlık yapıldığını fark ettik. 10 bin TL'nin üzerinde maddi değere sahip eşyamız çalındı. Dört tane cep telefonu, kıymetli yüzük ve takı eşyaları çalındı. Evimizin anahtarlarına kadar çalmışlar. Duyduğumuza göre burada bu tür hırsızlıklar son günlerde iyice artmış."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber