Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Ocak 2021 - 12:58 Yorum: 0

Hırsızlar Türkiye’nin en akıllı yolundaki kabloları çalmaya çalışırken sisteme yakalandı

Türkiye'nin en akıllı otoyolu olma özelliğine sahip Ankara-Niğde Otoyolu'ndaki Olay Algılama sistemi sayesinde fiberoptik ve bakır kablo hırsızlığı...

Hırsızlar Türkiye’nin en akıllı yolundaki kabloları çalmaya çalışırken sisteme yakalandı

Türkiye'nin en akıllı otoyolu olma özelliğine sahip Ankara-Niğde Otoyolu'ndaki Olay Algılama sistemi sayesinde fiberoptik ve bakır kablo hırsızlığı yapmaya çalışan kişiler yakalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından 4 Eylül'de açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin en akıllı otoyolu olma özelliğine sahip Ankara-Niğde Otoyolu'ndaki Olay Algılama Sistemi sayesinde fiberoptik ve bakır kablo hırsızlığı yapmaya çalışan kişiler yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 16 Ocak Cumartesi günü sabah saat 05.00 civarında Ankara-Niğde Otoyolu Niğde istikametinin 4'üncü kilometresi Gölbaşı ilçesinde arabadan inerek fiberoptik ve bakır kablo hırsızlığı yapmaya çalışan kişiler, otoyolda bulunan Olay Algılama Sistemi sayesinde yakalandı. Sistemin otoyolda duran arabayı tespit etmesi sonrasında görevli personelin olayın gerçekleştiği alana yönelmesi ile 2 kişinin fiberoptik ve bakır kabloları çalmaya çalıştığı tespit edildi. Tespit sonrasında görevli personelin jandarmaya haber vermesi ile hırsızlık zanlıları yakalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber