Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2017 - 20:03 Yorum: 0

Hırsızları kiralık araç ele verdi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçesinde girdikleri 8 evden 25 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı iddia edilen 4 kişi, Çerkezköy polisinin...

Hırsızları kiralık araç ele verdi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçesinde girdikleri 8 evden 25 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı iddia edilen 4 kişi, Çerkezköy polisinin düzenlediği operasyonla İstanbul'da gözaltına alındı.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki ilçede meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak şüphelilerin Oğulcan F., Adem K., Tunay K. ve Alaattin K. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, hırsızlık şüphelilerin bir araç kiraladığını tespit etti. Aracın GPRS sinyalini takip eden polis, bu 4 hırsızlık zanlısını İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde gözaltına aldı.

Yakalanan hırsızlık zanlılarından birinin koltuk değneği ile yürümesi dikkat çekti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber